Mees Borgman

Mees Borgman

Ook te zien in:

Goat Song

- 2017

Mees Borgman studeerde in juni 2015 af aan de Mimeopleiding (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten). Tijdens haar studie speelde zij o.a. bij Carver, in de voorstelling ‘Gemeenschap’ van Roy Peters, ‘OOOOOOOO’ van Giulio D’Anna en in ‘Voorjaarsoffer’ bij theatergroep MAAS in de regie van Moniek Merkx.

In haar afstudeerjaar maakte zij de solocircusvoorstelling ‘Staat van Geluk’, onder begeleiding van Mara van Vlijmen, die onlangs nog te zien was tijdens het Reinventing Happiness Festival van het stedelijk museum in Den Bosch en op het Stukafest Festival. Met haar moeder, Nanette Kuijpers, maakte zij het bewegingsduet ‘Ruimende Wind’, over de relatie tussen moeder en dochter. Ook speelde zij in de voorstelling ‘The Big Unknown’ van Nicole Beutler, waarvoor zij op het ITs Festival de Acteursprijs 2015 ontving.

Afgelopen seizoen was Mees o.a. te zien in ‘Seksbom’ van theatergroep Golden Palace en ‘Re-enactment of the Now’ van Davy Pieters bij Theater Utrecht. Dit seizoen is zij o.a. te zien in ‘Liefde’ bij theatergroep MAAS in de regie van Moniek Merkx en in ‘Goat Song’ een solovoorstelling bij Theater Utrecht in de regie van Espen Hjort. Verder zal ze te zien zijn in de voorstelling ‘Casino Nonstop’ bij Theater Utrecht, ook in de regie van Espen Hjort.