Kassa & Kaartverkoop

Theater Utrecht speelt als stadsgezelschap door het hele land. We maken voor kassa en kaartverkoop onderscheid in voorstellingen die we als geprogrammeerd gezelschap bij een ander theater spelen, en voorstellingen die in ons eigen huistheater De Paardenkathedraal spelen. Op tournee wordt de kaartverkoop van onze voorstellingen georganiseerd door de theaters waar we spelen. Voor vragen over reserveringen, boekingen, kortingen en lidmaatschap verwijzen we je dan ook graag naar het betreffende theater. Voor inhoudelijke vragen over de voorstelling kun je natuurlijk wél bij ons terecht!

Voor de kassa van De Paardenkathedraal geldt onderstaand en lees je op de website van De Paardenkathedraal meer.

Openingstijden Kassabalie
De kassabalie van De Paardenkathedraal is open vanaf een half uur voor de aanvang van een voorstelling, tenzij anders gecommuniceerd op een e-ticket of in een servicemail.

Bereikbaarheid Telefoon en Mail
De kassa van De Paardenkathedraal bereik je via 030-2737304 of [email protected]. De kassa is telefonisch bereikbaar op ma-vrij tussen 09.30 en 12.30 en op speeldata vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Deze mail wordt op ma-vrij ’s ochtends en rond lunchtijd gecheckt, evenals op speeldata rond anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling.

Kaarten Reserveren of Bestellen
Via de website kan je 24/7 kaarten bestellen. Loop je ergens tegenaan tijdens het bestellen? Dan kijken we graag mee. De betaalopties zijn: IDEAL, creditcard, de Podiumcadeaukaart en Bankcontact (België).

Je kunt ook op de avond van de voorstelling tickets kopen aan de balie. maar let wel: vol is vol! Aan de kassa kan alleen met pin, contactloos en creditcard betaald worden.

Kaarten Annuleren of Ruilen
De Paardenkathedraal geeft geen restitutie van gekochte kaarten. Het is wel mogelijk om kaarten om te boeken naar een andere datum waarop de voorstelling bij De Paardenkathedraal speelt als er nog beschikbaarheid is. Ruilen naar een andere voorstelling van een ander gezelschap is helaas niet mogelijk. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Kortingen en Passen
De U-pas en CJP-pas zijn bruikbaar bij het online bestellen van kortingskaarten bij De Paardenkathedraal. Ook personen onder de achttien jaar en studenten kunnen een kortingskaart boeken. In deze gevallen vragen we bij de kassa mogelijk op legitimatie of een studentenpas.

Met je Podiumpas kun je vanaf 30 dagen voor aanvang voorstellingen telefonisch of per mail kaarten reserveren bij De Paardenkathedraal. Let hier op de openingstijden van de kassa! Op weekenddagen is de kassa overdag bijvoorbeeld niet bereikbaar.

De pas is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Je kunt per pas dus één ticket reserveren. Op vertoon van je Podiumpas haal je jouw ticket af op de avond van de voorstelling. Dit kan tot tien minuten voor aanvang van de voorstelling. Daarna vervalt je reservering. Je kunt ook gewoon langskomen op de avond van de voorstelling. Op vertoon van jouw Podiumpas “koop” je dan een ticket wanneer er nog plaats is.

Neem je mensen mee die geen Podiumpas bezitten? Die tickets kun je ook eenvoudig online bestellen. Alle voorstellingen bij De Paardenkathedraal zijn ongeplaceerd waardoor je toch naast elkaar kan zitten.

Verhinderd? Meld je af!
Heb je een kaartje gereserveerd en ben je verhinderd? Meld je dan even af zodat jouw ticket beschikbaar komt voor iemand anders. Afmelden kan telefonisch via 030-2737304 of per mail via [email protected].