Nieuws

Nieuwe lichting makers Standplaats Utrecht bekend

vrijdag 21 juni 2019

Met trots presenteren wij (Het Huis Utrecht, Theater Utrecht, SPRING Performing Arts Festival, DOX en Het Filiaal theatermakers) de nieuwe bewoners van Standplaats Utrecht! Abhishek Thapar, Julian Hetzel en iona&rineke worden de drie nieuwe makers die twee jaar lang vanuit de locatie Fort Blauwkapel de kans krijgen om onderzoek te doen, nieuw werk te ontwikkelen en connecties te maken in en met de stad.

Lees verder

Voorstelling Oerol 20 juni geannuleerd wegens blessure

donderdag 20 juni 2019

Wegens een blessure van actrice Naomi Velissariou kan de voorstelling PERMANENT DESTRUCTION – The HM Concert op Oerol vanavond (20 juni) helaas niet doorgaan. Heb je hiervoor een kaartje? Dan kun je bij de kassa’s (Ons Huis, de Westerkeyn) terecht voor restitutie of je kunt jouw gekochte ticket inwisselen voor een ticket voor een andere voorstelling.

Lees verder

Standplaats Utrecht geeft kijkje in de keuken

maandag 03 juni 2019

Vrijdag 21 juni geven de makers Genevieve Murphy (performer-componist), Jan Fedinger (lichtontwerper) en DIEHELEDING (hiphop-theatercollectief) tijdens Standplaats serveert een eerste kijkje in de keuken van Standplaats Utrecht, de nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars in Utrecht. Ze openen de deuren van hoofdkwartier en thuisbasis Fort Blauwkapel voor het eerst voor publiek en laten zien waar ze aan werken.

Lees verder