Nieuws

Helen Kamperveen genomineerd voor de Colombina 2022

Helen Kamperveen genomineerd voor de Colombina 2022

woensdag 22 juni 2022

Vandaag maakte de Nederlandse Toneeljury de nominaties voor de VSCD Toneelprijzen bekend. Helen Kamperveen is genomineerd voor de Colombina voor haar rol in onze productie What is Love (regie Casper Vandeputte)! De Nederlandse Toneeljury schrijft in haar juryrapport: “Trefzeker en ontroerend vertolkt Helen Kamperveen in What is Love de pijn van wat liefde en het gebrek daaraan is. Ze brengt haar teksten zonder poespas en gaat het dansante van de voorstelling met lef en verve aan. Uit alles in deze vertolking spreekt passie en loepzuiver vakmanschap, waarmee ze de voorstelling optilt en ook haar medespelers op sleeptouw neemt."

Lees verder
Vacatures!

Vacatures!

woensdag 15 juni 2022

Theater Utrecht is op zoek naar nieuwe medewerkers! We hebben momenteel twee vacatures. Een voor zakelijk medewerker en een tijdelijke functie als marketeer voor de producties Atropa en Quake.

Lees verder
Interview Innovation:Lab door Innovatielabs

Interview Innovation:Lab door Innovatielabs

dinsdag 07 juni 2022

Het programma Innovatielabs (in opdracht van OCW) dat ons Innovation:Lab ondersteunt, publiceerde een artikel over onze eerste Experiences #1. Ze interviewden creative producer Abdelhadi Baaddi, een van de kartrekkers van Innovation:Lab. Hij hoopt dat dit 'onderzoekslaboratorium' voor de kunsten op twee niveaus van betekenis kan zijn: "Voor de deelnemende makers, die experimenteren en nieuwe skills ontwikkelen, maar ook voor andere makers die geïnspireerd raken om nieuwe technologische toepassingen te verkennen."

Lees verder