Felix Schellekens

Felix Schellekens

Ook te zien in:

Felix Schellekens (1990) is een eigenzinnige acteur met een grote liefde voor multidisciplinair theater. Vaak is hij te zien in voorstellingen met mengvormen van dans, repertoiretoneel, opera, bewegingstheater en muziektheater. Hij laat zich niet makkelijk in één discipline vangen.

Schellekens studeerde in 2015 af aan de Mime Opleiding Amsterdam. Voor zijn afstudeervoorstelling won hij de Its-Acteursprijs op het ItsFestival. Als acteur en performer is hij regelmatig te zien in het werk van o.a. Nicole Beutler, Eline Arbo, Rene Geerlings, Jessie l’Herminez en Judith Faas.

In 2020 werd hij voor zijn rol in ‘Weg Met Eddy Bellegueule’ van Eline Arbo genomineerd voor een Louis D’Or en in 2021 Ontving 8:Metamorphosis van Nicole Beutler de VSCD Mimepijs, een VSCD Zwaan nominatie en won de internationale ‘Music Theatre Now’ competitie.

Eerder was Felix bij Theater Utrecht te zien in de voorstelling My Heart Into My Mouth van Espen Hjort. Later was hij te zien in de voorstelling What Is Love van Casper Vanderputte en Justin de Jager.