Westkaai door Amsterdam FM (13 okt 2016)

Amsterdam FM (13 okt 2016) -

Acteurs Claire en Bram bij radio-uitzending Theatermakers Amsterdam FM

Acteurs Claire en Bram bij radio-uitzending Theatermakers Amsterdam FM

De radio-uitzending Theatermakers van 13 oktober bespreekt de voorstellingen Westkaai van Theater Utrecht, Metaman van Orkater/Goldmund en Turing van Bellevue Lunchtheater.
Lowie van Oers bevragen we over zijn lunchtheatervoorstelling Turing, een monoloog die hij zelf schreef over wiskundige Alan Turing. Wilko Sterke en Tijs Maas vertellen over hun coproductie met Orkater, Metaman. Over een zoektocht naar een god van de relativering, die bij voorkeur niet bestaat. En tot slot schuiven acteurs Bram Gerrits en Claire Bender aan om hun aandeel in de voorstelling Westkaai van Theater Utrecht toe te lichten.

Loek Zonneveld deelt zijn recensie van de week (o.v.). De presentatie is in handen van Anne de Loos en Susanne Visser. Theatermakers bevat tevens de vaste rubrieken Theaternieuws, de Theaterkrant Top-5 en de Theateragenda, in samenwerking met vakblad Theatermaker en Theaterkrant.nl.

Het radioprogramma Theatermakers is elke donderdag tussen 15:00 tot 16:00 uur live te beluisteren via ether 106.8 of kabel 103.3 en bij te wonen op de vierde etage van de Openbare Bibliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143).

Uitzendingen zijn zowel live als achteraf tevens te beluisteren op amsterdamfm.nl (playlist Kunst en cultuur). Sinds kort is Theatermakers ook te beluisteren als podcast, te vinden via iTunes of uw podcastapp.

Bron: https://soundcloud.com/amsterdamfm/kunstcultuur-theatermakers-13-oktober-2016