OPROEP: Koorzangers - BASSEN EN TENOREN gezocht!

zondag 14 april 2019

Ben jij koorzanger – bas of tenor – en ga je met ons mee naar Oerol?? Voor onze theatervoorstelling Immens – een filosofische en humoristische voorstelling over het leven en werk van Friedrich Nietzsche – zijn wij opzoek naar individuele koorzangers. We hebben al superveel reacties van dames gehad, maarr… nu hebben we vooral nog bassen en tenoren nodig! Dus alle heren opgelet!

De muziek zal een licht klassieke insteek hebben en verschillende stijlen als pop, gospel, filmisch combineren. We zouden het geweldig vinden om voor deze voorstelling met een samengesteld koor te werken. Om komende zomer in die prachtige Terschellinger duinen voor 300 man publiek een magische avond te creëren met een lach, kippenvel en misschien wel een traan!

De voorstelling staat van 12 juni t/m 22 juni op deze prachtige plek. Ook toeren we dit najaar nog langs theaters in het land. Ook daarvoor zoeken we koorzangers! Voor meer informatie stuur een mail naar onze productieleider Esmee ([email protected]) en zij neemt contact met je op!
Meer over de voorstelling >>>