Vriendengroep Theater Utrecht

Wij zien het theater als dé plek om vrij te kunnen denken en dromen over de wereld van morgen – en dat doen we graag met jou. Daarom heeft Theater Utrecht een actief vriendenprogramma, waarmee we letterlijk en figuurlijk de deuren van ons gezelschap opengooien. Draag jij Theater Utrecht een warm hart toe en denk je graag mee over het theater van de toekomst? Word dan vriend!

Steun het theater van de toekomst
Het theater van de toekomst? Dat bedenken en ontwikkelen we onder andere in ons Innovation:Lab, waar we jonge makers de kans geven om artistiek en technologisch onderzoek te doen, en in onze sfeervolle thuisbasis De Paardenkathedraal. Als vriend steun je deze projecten, en anderen!

Voor vrienden staan onze deuren altijd open!
Vrienden van Theater Utrecht zijn bijvoorbeeld welkom bij repetities en gesprekken met onze makers en spelers. Ook organiseren we met regelmaat vriendenbijeenkomsten en informele groepsbezoeken aan voorstellingen.

Agenda van dit seizoen
• Een vriendenborrel in De Paardenkathedraal
• Een ontmoeting met de makers van ons Innovation:Lab
• Een kijkje in de keuken van de voorstelling Quake (regie Casper Vandeputte).
• Het bijwonen van de Lab Experiences

Meld je nu aan en word vriend
Vriend worden kost slechts 25 euro (studententarief 15 euro) per jaar! Daarnaast kun je een extra vrijwillige bijdrage doen. Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je de agenda, uitnodigingen voor nieuwe activiteiten en toegang tot de Vrienden-Facebookgroep.

Tot ziens in het theater!