Wild Horses | Hedda Gabler

di 14 feb – een avond over zelfliefde, met minicolleges en selfiegedichten!

In de aanloop naar de première van de voorstelling Hedda Gabler organiseren we weer een Wild Horses. De komende editie vindt plaats op dinsdagavond 14 februari om 20.00 uur en staat volledig in het teken van Hedda Gabler en de thema’s uit het stuk. Een avond over zelfliefde – op Valentijnsdag! Met mini-colleges, selfie-gedichten, polaroid-portretten, de poel van Narcissus, een experiment en een scene uit de voorstelling Hedda Gabler door Karina Smulders en Guy Clemens!

Klopt het dat we nog nooit zo erg met onszelf bezig zijn geweest en we ons tegelijkertijd nog nooit zo nutteloos hebben gevoeld? Wat heeft dit met elkaar te maken? Psycholoog Hessel Zondag en schrijver en hoogleraar moderne letterkunde Maarten van Buuren leggen het ons uit en praten ons bij over onze staat van zijn. Daarnaast vertelt regisseur Thibaud Delpeut meer over deze State of Mind van Hedda.

We komen deze avond alles te weten over narcisme en zinloosheid, praten met elkaar over zelfliefde en zinbeleving en stellen onszelf de vraag: hoe kunnen we samen zinvol leven?

Karina Smulders en Guy Clemens spelen een scene uit de voorstelling, stand-up dichteres Maxine de Jongh maakt voor jou een persoonlijk selfiegedicht op maat en voor zelfliefde op een polaroid hebben we hebben fotograaf Tomek Dersu Aaron in huis, die je in de poel van Narcissus laat kijken. Tot slot houdt performer Daan van Bendegem een interessant experiment: wie is hier nu de echte narcist?

Wild Horses is een aanstekelijk, interactief en theatraal verdiepingsprogramma waarmee we een ontmoeting bieden tussen kunst, wetenschap, journalistiek, maatschappij én jou als publiek. Met elke editie verschillende gasten.