Uitfeest 2016

feestelijke aftrap van het culturele seizoen in Utrecht

Op zondag 4 september vindt tijdens de Culturele Zondag het Utrecht Uitfeest plaats. Theater Utrecht, het Café Theater Festival, DOX en Het Filiaal Theatermakers, de bewoners van het Theaterkwartier, presenteren zowel in theater De Paardenkathedraal, als Theaterhuis De Berenkuil als op straat een programma vol dans, theater en muziek. Ook zijn er workshops en hapjes en drankjes. Het complete doorlopende programma bevat voor elk wat wils is vrij toegankelijk.

Ook de buurt laat van zich horen: het 70-koppige dameskoor The Tobin Singing Society uit Wittevrouwen opent de dag om 12:00u met een repertoire dat bestaat uit pop, gospel en soul.

In Theaterhuis De Berenkuil kunnen kinderen vanaf 6 jaar aan de slag in het Mysterylab van Het Filiaal, waar zij een unieke kans krijgen om zelf een paar betoverende ontdekkingen te doen. Ze kunnen er een magisch boekje maken waar ze thuis (én op school) zeker te weten iedereen mee voor de gek houden.

Neem daarna lekker plaats aan onze picknicktafels en geniet van heerlijke drankjes en versnaperingen van o.a. de Utrechtse worstenmakers van Meat & Kraut en doe mee aan een van de koffieworkshops van Live Build (voor volwassenen én kinderen).

Credits

Theater Utrecht
DOX
Café Theater Festival
Het Filiaal Theatermakers
The Tobin Singing Society
Meat & Kraut
Live Build