Judith Noyons

Judith Noyons

Judith Noyons studeerde in 2011 af aan de Toneelschool in Arnhem. Tijdens haar laatste jaar aan de Toneelschool liep ze verschillende stages bij o.a. Toneelschuur Producties, het Zuidelijk Toneel en Toneelgroep Oostpool. Na haar afstuderen speelde ze een aantal grote rollen bij Toneelschuur Producties in o.a Solness, Dantons Dood (Joost van Hezik), De ziekte die jeugd heet, Polaroids, (geregisseerd door Casper Vandeputte) en Don Carlos (Nina Spijkers). Daarnaast speelde Judith nog bij o.a. bij het Nationale Theater, Het Laagland, Bellevue en Toneelgroep Oostpool.

In 2016 was Judith tevens te zien in een aantal Duitstalige producties in Zwitserland: Nur für loser en als Lady Marian in de grote zaal voorstelling Robin Hood.

Naast in het theater is zij ook te zien in verschillende Nederlandse televisieseries en films, o.a. Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg, Feuten, Love Hurts en Dokter Deen. Ook speelde zij de hoofdrol in de RTL4-serie Nieuwe Tijden en speelde Judith in de serie Videoland-serie Mocro Maffia.