Over de voorstelling

Hiphop-theatercollectief DIEHELEDING doet de ultieme poging om antwoord te geven op allerlei vragen over seksuele verlangens met DIEHELEDING KOMT. De westerse mens lijkt geobsedeerd door de eindeloze gesprekken over beminnen en het verklaren ervan. In de vorm van een waanzinnige verzameling muziektracks reageert DIEHELEDING op deze eeuwenoude verslaving.

Vanuit verschillende perspectieven word je geconfronteerd met opwindende hiphop beats, intense scenes en videoclips die allemaal op hun eigen manier over het bedrijven van de liefde gaan. Eén van de inspiratiebronnen van het collectief is de filosoof Foucault: “We eisen dat seks de waarheid spreekt en we eisen dat het ons onze waarheid vertelt, of beter gezegd, de diep begraven waarheid over onszelf waarvan we denken dat we die onder in ons bewustzijn bezitten”. Geen enkele fantasie is te gek, of toch wel? Waar ligt jouw grens?

DIEHELEDING KOMT op 14 en 15 augustus 2020 slechts tweemaal exclusief te zien in de vorm van een livestream. Een intieme livestream die je samen, maar ook alleen vanuit je slaapkamer, schuur, toilet of waar jij je lekker voelt kan kijken. Een kaartje kost €7,50, bestel je ticket nu en je ontvangt de link naar de livestream daags voor het event.

Credits

Concept: DIEHELEDING
Regie: Jip Vuik
Spel: Steven Ivo, Annebel Overbeeke, Nick Livramento Silva & Merel Pauw
Coproductie: DIEHELEDING, DOX & Theater Utrecht

Lees meer