The Bright Side of Life geselecteerd voor Nederlands Theater Festival 2018

donderdag 31 mei 2018

Vandaag bereikte ons het prachtige nieuws dat The Bright Side of Life – de voorstelling die wij maakten in co-productie met New Dutch Connections – door de Nederlandse Toneeljury is geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival als een van de beste voorstellingen in de kleine zaal van het afgelopen seizoen.

De jury over de voorstelling:
“Indrukwekkend hoe een betrokkene zo’n enorm drama licht kan brengen zonder de ernst aan te tasten. Daardoor wordt het behapbaar voor een groot publiek. Kenmerkend voor Bright Richards zijn deze belangrijke, scherpe en persoonlijke verhalen. Mooi is ook hoe hij een parallel trekt tussen zijn eigen vlucht en de grotere bewegingen die er in de wereld gaande zijn. In zijn vertelling gaat hij een spannende muzikaal-theatrale dialoog aan met accordeonist Oleg Fateev, die het verhaal inhoudelijk versterkt en diepte geeft.”

Het betekent dat The Bright Side of Life te zien zal zijn tijdens het Nederlands Theater Festival, op 13 en 14 september 2018 in Theater Bellevue Amsterdam. De kaartverkoop start op 6 juli.

De voorstelling is ook nog in Utrecht te zien op 20 september tijdens Kikker Kiest in Theater Kikker.