Quake Workshop: vertel jouw verhaal

donderdag 13 oktober 2022

De voorstelling Quake is gemaakt door acht hartstochtelijk eerlijke performers die elk hun persoonlijke verhaal vertellen. Maar hoe vertel je jouw unieke verhaal? Leer het belang van je afkomst kennen en geef vorm aan je levensverhaal in de Quake workshop . GRATIS voor groepen/organisaties van minimaal 10 personen die kaartjes hebben gekocht voor een van de 14 speeldata.

WORKSHOP THEATER / STORYTELLING
In deze workshop vertelt schrijver en regisseur Casper Vandeputte hoe hij tot het vertellen van een verhaal komt en welke bronnen hij daarvoor aanboort. We gaan op zoek naar interessante persoonlijke verhalen, maar proberen ook uit te pluizen welke verhalen ons hebben gevormd. Het is een workshop waarin je elkaar en de andere deelnemers beter leert kennen, het gaat hebben over het belang van je afkomst kennen en je jouw eigen levensverhaal leert vorm te geven.

Vandeputte: "Hoe zijn we geworden tot wie we zijn geworden? Hoe werkt het verleden door in ons leven? Met die vragen in mijn hoofd maakte ik de voorstelling Quake, die in de winter van 2023 ook bij u in de schouwburg te zien is. Het is een voorstelling vol muziek, dans, en allemaal pogingen om de vraag te beantwoorden hoe het verleden in ons doorwerkt. Rondom deze voorstelling organiseer ik workshops waarin ik vertel hoe ik van al die verschillende levens een verhaal heb gemaakt, en welke gereedschappen ik daar als schrijver voor gebruik."

De workshops kunnen op maat worden gemaakt en worden qua inhoud en focus afgestemd op de groep deelnemers. Interesse? Neem contact met Belinda Limani via [email protected].

VOOR SCHOLEN
De workshop is ontworpen voor (jong)volwassene bezoekers en is niet bedoeld voor scholen. Wel hebben we een variant speciaal voor scholen en educatieinstellingen ontwikkeld. Heb je interesse? Mail dan naar [email protected].