#Open construction

Meer weten

Voorpret bij De Kleine Zeemeermin

woensdag 15 december 2021

Voorafgaand aan onze voorstelling De Kleine Zeemeermin is er van alles te doen en zien in de foyers van de Stadsschouwburg Utrecht! Teken je eigen zeeheks bijvoorbeeld, bekijk de foto-expositie, doe een zeemeerminnendansje op de dansvloer, maak je eigen muziek of probeer de technische snufjes uit de voorstelling zelf uit in het medialab. Alvast in de stemming komen? Geniet van de soundtrack en videoclip 'Ik geef me over'!

Foto-expositie 'De geheimen van de zee'
Expositie van Nimeto-studenten in de foyers. Welke thema’s zitten er in het verhaal van De Kleine Zeemeermin? Wie ben ik? Hoeveel geef ik op voor mijn wensen en verlangens? Kan ik mijzelf zijn? Samen met de Stadsschouwburg Utrecht vroegen we studenten van de Utrechtse MBO opleiding Nimeto Styling, Interieur & Vormgeving een serie fotografische beelden en een ontwerp voor een fotostand te maken. Het resultaat is te zien in de hal en de foyers van de schouwburg. Studenten van Media en Communicatie maakten een filmpje over het maakproces en studenten Stand- en Decorbouw zetten de fotostands in elkaar.

Teken je eigen zeeheks!
We dagen je uit om je eigen zeeheks te ontwerpen! In de schouwburg liggen kleurpotloden. Hang je tekening op, of verstuur je ansichtkaart naar vrienden of familie.

Medialab - live bestuurde animaties en muziek maken met Makey Makey
In de voorstelling maken we gebruik van technieken uit de gaming industrie. Wordt dit het theater van de toekomst? Probeer het zelf uit in ons Medialab!

Fotospots
Wat zijn jouw wensen en verlangens? En wat geef je ervoor op? Beeld het uit in een van de fotostands en deel je foto op de social media met #SSBU #TheaterUtrecht #dekleinezeemeermin.

Dance floor – the floor is yours!
In de Zocherfoyer kun je je eigen zeemeerminnen moves maken op een heuse dansvloer! De muziek staat aan, the floor is yours!

T-shirts, truien, puzzels en stickers te koop
Te koop voor aanvang van de voorstelling en via de webshop van Theater Utrecht.

Combineer je bezoek met een complete HAAI TEA
Voor de voorstelling in Utrecht kun je heerlijk lunchen of genieten van een Haai Tea in Zindering of Mevr. Dudok. Zoetekauw of liever hartig? Reserveer hier een tafel en dompel je onder in de zee aan smaken van de speciaal samengestelde Haai Tea menukaart.