Quake op tv - NPO Theater 2020

zondag 03 januari 2021

In het nieuwe televisieprogramma Theater 2020 op NPO 2 extra wordt 12 theatermakers het podium geboden voor een theatersessie en een goed gesprek over de voorstelling. Vooral voorstellingen die niet gespeeld kunnen worden door corona. Op 5 januari wordt de uitzending volledig gewijd aan onze voorstelling Quake! Met een korte studio-impressie van de voorstelling en een interview met regisseur Casper Vandeputte.

Quake is een muzikale dansvoorstelling over hoe golven uit het verleden doorwerken in het heden. In deze aflevering wordt Casper geïnterviewd over het maakproces, hij vertelt openhartig over zijn pijnlijke familiegeschiedenis en de aanleiding voor het stuk. Ook spelen en dansen vier castleden fragmenten uit de voorstelling. Te bekijken bij NPO 2 extra via https://www.npostart.nl/live/npo-2-extra of op tv: KPN: Kanaal 88 | Ziggo: 222 |

Kijk hier aflevering 12 over Quake terug op NPO start. De overige afleveringen zijn ook erg leuk om te bekijken, bijvoorbeeld aflevering 5 met DIEHELEDING, met wie wij de voorstelling in de klas Fokking Awkward maakten.