Nieuw! Luister nu naar de Theater Utrecht Podcast Zwarte Lente

woensdag 07 oktober 2020

Een nieuw theaterseizoen vraagt om nieuwe manieren om je in een voorstelling te kunnen verdiepen! We hebben daarom de Theater Utrecht podcast gelanceerd. Waarbij de eerste aflevering gewijd is aan onze voorstelling Zwarte Lente van regisseur Espen Hjort.

Bij de Theater Utrecht podcast luister je naar de verhalen achter de voorstellingen. We gaan in gesprek met regisseurs, acteurs en experts op het gebied van de thema's van de voorstelling. Ideaal om te luisteren voordat je de voorstelling bezoekt, na je bezoek omdat je er nog meer over wilt weten, om te bepalen of de voorstelling je interessant lijkt of gewoon omdat je het thema je boeit.

Zwarte Lente gaat over liefdesverdriet, afscheid en het einde van de natuur. In het kader van deze indringende, poëtische theatervoorstelling gaat Espen Hjort in gesprek met klimaatexpert Dr. ir. Niko Wanders van de Universiteit Utrecht over de relatie tussen mens en natuur.

Binnenkort verschijnt de tweede aflevering van onze podcast die in het teken staat van de voorstelling Quake van regisseur Casper Vandeputte.

De Theater Utrecht podcast beluister je via Spotify of via één van de andere zeven platformen die je hier kunt vinden.