Immens in Officiële Juryselectie Nederlands Theater Festival 2020

donderdag 09 juli 2020

We zijn supertrots dat Immens is geselecteerd voor de Officiële Juryselectie van het Nederlands Theater Festival 2020 – als een van de beste voorstellingen van afgelopen theaterseizoen! De Nederlandse Toneeljury maakte vandaag de selectie bekend.

Met Immens leveren regisseur Casper Vandeputte en acteur Vincent van der Valk een ijzersterke tekst en voorstelling af, die relevante vragen stelt over de huidige tijdgeest: hoe gaat de mens om met alle zelfopgelegde constructies? Met zijn even fladderige als gekwelde spel geeft Vincent van der Valk zijn personage vol gretigheid weer. Op zoek naar de ultieme waarheid haalt hij veronderstelde zekerheden om hem heen, onverbiddelijk onderuit. Immens van Theater Utrecht is een inhoudelijke en emotionele tour de force, waarin Van der Valk zijn publiek volledig meetrekt” aldus de Toneeljury.

Als onderdeel van het Nederlands Theater Festival wordt Immens van 7 t/m 9 september gespeeld in Theater Bellevue in Amsterdam. Tickets hiervoor zijn uitverkocht. Daarnaast wordt de voorstelling wegens succes hernomen in o.a. Utrecht en Den Haag. Bekijk hier de speellijst.