The Family - online nagesprek met regisseur Casper Vandeputte

donderdag 16 april 2020

Vrijdagavond 17 april vindt het nagesprek van The Family plaats in de Online foyer van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem! Hier gaat programmeur Laura Marcus in gesprek met regisseur Casper Vandeputte over The Family, de beruchte theaterserie in vier afleveringen.

Lees hier de recensie over het nagesprek van Theaterkrant: https://www.theaterkrant.nl/nieuws/de-thuisrecensent-sla-die-registratie-over-ga-direct-na-het-nagesprek/

Aankomende vrijdag komen deel 3 én deel 4 van The Family online, de ideale mogelijkheid om de serie te binchewatchen! In het kader van Thuis Theater Utrecht posten wij elke vrijdag om 12:00 één van de pareltjes uit ons archief, die je een week lang gratis kunt bekijken. Dat doen we onder het mom van ‘Als jij niet naar het theater kan, komt het theater naar jou!’ Samen met ons zijn er veel theatergezelschappen die hun voorstellingen aanbieden, maar toch wordt het gesprek met het publiek door ons gemist.

Gelukkig heeft de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem sinds vorige week de deuren van haar Online Foyer geopend. In de Online Foyer gaat de programmeur van de Stadsschouwburg & Philharmonie, Laura Marcus, in gesprek met telkens een andere maker. Vrijdag 17 april om 20:45 is het de beurt aan Casper Vandeputte, de regisseur van The Family. Heb je The Family gezien en raakte het je? Dan is dit nagesprek interessant voor jou! Je kan erbij zijn in twee simpele stappen:

  1. Download Zoom op je computer, tablet of telefoon

  2. Klik hier om vanaf 20:40 deel te nemen aan het nagesprek

Heb je The Family nog niet gezien? Tot 24 april kun je alle vier de afleveringen kijken bij Thuis Theater Utrecht! We hopen je te zien in de Online Foyer.