BrainstormBorrel op 8 januari

Een gesprek met geïnteresseerde (toekomstige) bezoekers over drempels en motieven voor theaterbezoek.

Op woensdag 8 januari organiseren wij een BrainstormBorrel van 19.30 tot 22.00 uur in De Paardenkathedraal over drempels en motieven van nieuwe theaterbezoekers. Het doel is simpel: tijdens deze borrel willen we met jou, kunst- en cultuurliefhebber, in Utrecht in gesprek gaan over theaterbezoek!

Waarom ga je wel of niet naar (avontuurlijk) theater? Wat gaat er al goed? Wat kan er beter? Wat doen wij en andere instellingen geweldig en wat irriteert je mateloos? Heb je een mening die gehoord moet worden, of, niet minder belangrijk, ben je een nieuwe bezoeker en heb je geen idee over wat je van ons vindt, maar lijkt het je leuk om mee te denken? Dan ben je van harte uitgenodigd!

Het wordt een laagdrempelige avond met een hapje en een drankje; het programma duurt ongeveer twee uur. We willen vooral een ontmoeting faciliteren tussen ons als theatergezelschap, en jou, de theaterbezoeker met een interesse in cultuur. Zodat we daarna nóg meer bezoekers zoals jij blij kunnen maken met onze voorstellingen.

Als dank voor je bijdrage ontvang je een vrijkaart voor een volgende voorstelling! Kom je ook? Meld je dan hier aan, en dan zien we je op 8 januari in De Paardenkathedraal!