The SK Concert geselecteerd voor Nederlands Theater Festival

donderdag 27 juni 2019

We zijn super trots dat Permanent Destruction – The SK Concert is geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival 2019! De jury over de voorstelling: “Theatermaker Naomi Velissariou en soundproducer Joost Maaskant laten ons op een volstrekt nieuwe wijze kennismaken met het oeuvre van Sarah Kane.”

De jury van het Nederlands Theater Festival:
“De makers nemen de uiterste consequentie van een radicaal concept: de samenvoeging van media, geluid en performance resoneert in het lijf en laat diepe indruk achter. De voorstelling prikkelt, brengt je in beweging en doet een aanslag op al je zintuigen. Binnen al het vormelijke geweld wordt het hart van publiek en voorstelling geraakt door een indringende monoloog die in alle vezels existentiële hunkering, pijn en onmacht ademt. Permanent Destruction – The SK Concert is een muziektheatervoorstelling van het gevaarlijkste soort.”

Eerder werd al bekend dat de voorstelling ook door de jury van het Vlaams Theaterfestival was opgenomen in de Officiële Juryselectie. Lees meer >>>

Permanent Destruction – The SK Concert is een productie van Naomi Velissariou, Theater Utrecht, Rudolphi Producties en C – TAKT. Helaas is de voorstelling niet tijdens TF te zien. Wel kun je vanaf december weer The HM Concert zien (het volgende deel in het drieluik) in theaters in Nederland en België!