Gezocht: stagiair(e) productie

woensdag 29 april 2015

Op 23 november 2015 gaat Een soort Hades van Lars Norén in regie van Thibaud Delpeut in première in Stadsschouwburg Amsterdam en gaat vervolgens op reis langs schouwburgen en theaters tot 7 februari 2016. De voorstelling wordt gespeeld door een cast bestaande uit 15 acteurs, waaronder Guy Clemens, Karina Smulders en Peter Blok.

In zijn magnum opus Een soort Hades schetst de Zweedse toneelschrijver Lars Norén het portret van een reeks onvergetelijke karakters die behoren tot een groeiende groep verschoppelingen in onze huidige maatschappij. Mensen die om uiteenlopende redenen niet meer verder kunnen in hun bestaan zoals anderen dat doen. Mensen die zijn vastgelopen, die onbehuisd zijn. Mensen die om de een of andere reden als hinderlijk of lastig worden ervaren.

Regisseur Thibaud Delpeut geeft met Een soort Hades een vervolg aan zijn werk rondom de niet-aflatende zoektocht van de mens naar duiding en zingeving. Met zijn kenmerkende indringende, muzikale handschrift maakt hij van Een soort Hades een intieme voorstelling voor een groot ensemble.

Functieomschrijving
Onder begeleiding van de productieleider werk je mee aan alle randvoorwaarden die bijdragen aan een soepel verloop van het productieproces.
In gezamenlijk overleg krijg je een aantal taken toebedeeld waar je zelfstandig aan kunt werken.

Het gaat o.a. om:
• planningen maken
• productievergaderingen beleggen en notuleren
• regelen vervoer/catering/overnachten cast en crew
• decorontwerp productioneel ondersteunen, zoeken rekwisieten
• repetitieproces ondersteunen
• alle voorkomende hand- en spandiensten in het teken van de voorstelling

Profiel:
We zoeken een ‘stevige’ stagiair(e) (opleiding HBO niveau) die actief deel uitmaakt van het team, je bent nieuwsgierig en proactief, sociaal en flexibel. Liefst woon je in of dichtbij Utrecht.

Periode
In week 39 twee dagen voorbereiden, vanaf 28 september tot en met 24 november 2015 minimaal 4 dagen per week.

Interesse?
Stuur voor 31 mei je CV en een korte motivatie naar Gemma van Kruijsbergen: [email protected]