Winactie boek regisseur Casper Vandeputte!

dinsdag 30 april 2019

Onze regisseur Casper Vandeputte schreef samen met Martijn Simons onder het pseudoniem Simon Caspers een roman: Destiny (uitgeverij Thomas Rap). Een doldwaas en hartverscheurend verhaal over familie en ambitie en hoe je daarin verstrikt kunt raken. Wij mogen drie exemplaren weggeven!

Over Destiny:
Als zijn zus plotseling overlijdt, wordt Diederik de pleegvader van zijn zesjarige nichtje Destiny. Tot dan toe liep zijn leven op rolletjes. Na een niet onverdienstelijke carrière als tennisprof, is hij weliswaar op een zijspoor beland als tennisleraar van een stel verwende pubers, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Hij heeft grootse plannen en zijn zakelijk succes – het ontwikkelen van een eigen sportschoen – ligt binnen handbereik. De zorg voor een kind is lastiger dan hij dacht, maar als blijkt dat Destiny net als hij over een bijzonder talent beschikt, weet Diederik wat hem als kersverse vader te doen staat.

WINACTIE: kans maken op een exemplaar? Stuur een mail naar [email protected] en vertel waarom jij dit boek graag wil lezen.

Over de auteurs:
Simon Caspers is het pseudoniem van Martijn Simons en Casper Vandeputte.
Martijn Simons (1985) debuteerde in 2010 bij De Bezige Bij met de roman Zomerslaap. In 2015 verscheen zijn tweede roman, Ik heet Julius. Beide boeken werden enthousiast ontvangen.
Casper Vandeputte (1985) is schrijver en regisseur. Sinds zijn afstuderen aan de Toneelacademie Maastricht maakt hij voorstellingen bij onder andere Theater Utrecht en het Nationale Theater.