Fahd Larhzaoui

Fahd Larhzaoui

Fahd (1978) is een echte self made acteur. Hij speelde bij tal van gezelschappen in binnen- en buitenland: Is zijn carrière begonnen bij Rotterdams Lef en speelde o.a. bij het Ro Theater, Danstheater AYA, MC, Theatergroep Siberia, Urban Myth, ‘t Beemstervarken & Theatergroep Mangrove.

Bij Siberia speelde hij o.a. in de succesvolle voorstellingen Spinazie Spinoza en de met een Gouden Krekel genomineerde voorstelling Krijg Nou Titus.

In 2007 heeft hij met de voorstelling Casadam van Stichting Entre Nous op het F.I.T.U.C. Festival in Marokko – Casablanca de publieksprijs gewonnen voor “Beste voorstelling internationaal”. In 2012 vertolkte hij de titelrol in Ik Driss De Musical van het ‘t Beemstervarken.

Fahd heeft een studiebeurs gekregen van de VandenEnde Foundation waardoor hij o.a. les kreeg van de docent stemexpressie Erik Hermans.

Hij heeft verschillende gastrollen gehad in films en TV-series. Hij werkte o.a. met Arno Dierickx (Deadline), Allart Westenbrink (Danni Lowinski), Jim Taihuttu (Rabat), Martin Schwab (Flikken Rotterdam), Hanro Smitsman (Moordvrouw S7), Will Koopman (All You Need Is Love – 2018) en Jaap van Heusden (Het Verhoor – 2018).

Was van 2009/2014 vast verbonden als acteur en presentator van het populaire kinderprogramma Huisje Boompje Beestje van de NTR.

Bij Likeminds toerde Fahd in 2014/15/16 met zijn zeer goed ontvangen solovoorstelling Schijn door verschillende theaters in Nederland, België, Suriname en Curaçao.
Schijn is zijn levensverhaal en is geschreven door scenarist Don Duyns onder Regie van Floris van Delft. Schijn werd geselecteerd voor het Nederlands Theater Festival als één van de 11 beste theaterproducties van 2014 en was favoriete keuze van de WijkJury Amsterdam.

Bij Toneelgroep De Appel speelde Fahd in Shakespeares allergrootste wraaktragedie Hamlet. Onder Regie van Daria Bukvic speelde Fahd het personage Ben in Jihad de voorstelling. Vanaf Sept 2017 toerde Fahd met iHo van Toneelgroep Oostpool onder regie van Marcus Azzini. Begin 2018 bij De Toneelmakerij I Call My Brothers regie Liesbeth Colthof. Vanaf februari 2019 gaat zijn tweede solovoorstelling Shirt Uit Fahd in premiere onder Regie van Bram Jansen.

In 2018 is hij voor het eerst te zien bij Theater Utrecht in de voorstelling in de klas Outsiders.