INFORMATIE KAARTVERKOOP THE FAMILY

Hier vind je informatie over de kaartverkoop voor de voorstelling The Family die speelt van 17 maart t/m 5 juni 2017 in De Paardenkathedraal.

INFORMATIE
Voor vragen over de kaartverkoop: stuur een mail naar kassa@theaterutrecht.nl of bel naar 06-49678042 (di t/m za 10.30-16.00 uur).

ONLINE
Voor The Family in ons eigen huistheater De Paardenkathedraal koop je online kaarten via deze link. Kies de datum en klik dan op KAARTJES. Betaling geschiedt met IDEAL of credit card (Mastercard of Visa). Vervolgens ontvang je een e-ticket per email (met een pdf als attachment) die je kunt uitprinten en meenemen of aan de zaal bij de kaartcontrole kunt tonen op je mobiel. Per bestelling komen er €1,50 transactiekosten bij.

Voor het online kopen van kaarten dien je een account aan te maken. Indien je je wachtwoord vergeten bent, klik dan op wachtwoord vergeten. Er wordt dan een nieuw wachtwoord gegenereerd en toegezonden per email.

AAN DE DEUR
Tickets voor The Family zijn vanaf 17 maart op de avond zelf ook verkrijgbaar aan de deur bij de kassa van De Paardenkathedraal. Aan de deur betaal je een toeslag van 15%. Zie onder voor een overzicht van alle tarieven. De kassa is op voorstellingsdagen een half uur voor aanvang geopend.

PIN ONLY
Aan de kassa van De Paardenkathedraal kan alleen met pin betaald worden. Ook voor de horecavoorziening in De Paardenkathedraal geldt een pin only principe.

TELEFONISCH VIA 06-49678042
Telefonisch kunnen kaarten worden besteld van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.30-16.00 uur via 06-49678042. Je betaalt dan een toeslag van 15% (idem aan het aan de deur tarief). Kaarten dienen binnen drie dagen te worden betaald – met overboeking, o.v.v. transactienummer, anders verloopt de reservering. Telefonisch boeken kan tot drie dagen voor de voorstelling.

TARIEVEN
Kaarten voor The Family kunnen per aflevering los worden gekocht, maar ook in extra voordelige combinatietickets voor twee afleveringen op een avond (1&2 of 3&4) of voor vier afleveringen op een dag (1-2-3-4: 15.00-23.00 uur – inclusief mogelijkheid tot eten). Kaarten voor voorstellingen in een combi-programma zijn niet los te koop, maar alleen in de combinatie!

LOSSE AFLEVERINGEN:
ONLINE
Regulier: €18,-
Korting (CJP, student, U-pas): €15,-

AAN DE DEUR / TELEFONISCH
Regulier: €20,-
Korting (CJP, student, U-pas): €17,-

KORTING OP VERTOON VAN PAS
Het kortingstarief is geldig voor CJP, student en U-pas. Deze wordt alleen verleend op vertoon van een geldige CJP-pas, geldige studentenkaart of U-pas bij de kaartcontrole aan de deur.
————- 
COMBITICKETS 2 voorstellingen op één avond
(aflevering 1&2 of 3&4):
ONLINE
Regulier en CJP, student, U-pas: €30,-

AAN DE DEUR
Regulier: €34,-
Last minute studenten, CJP, U-pas (half uur voor aanvang): €28,-
—————
COMBITICKETS 4 voorstellingen op één dag
(aflevering 1,2,3&4):
ONLINE
Regulier en CJP, student, U-pas: €60,-

AAN DE DEUR
Regulier: €69,-
Last minute studenten, CJP, U-pas (half uur voor aanvang): €57,-
————-
Neem voor vragen over speciale groepstarieven contact met ons op via kassa@theaterutrecht.nl.

VOORWAARDEN
Kaarten omruilen
Theater Utrecht geeft geen restitutie op gekochte kaarten. Eventueel kunnen kaarten omgeboekt worden naar een andere datum waarop The Family speelt. Stuur daarvoor een e-mail, inclusief de transactienummers van de kaarten die het betreft + uw telefoonnummer naar kassa@theaterutrecht.nl.

Vol? Toch langskomen!
Bij volgereserveerde voorstellingen opent Theater Utrecht vanaf 15 minuten voor aanvang de wachtlijst bij de avondkassa. U kunt ter plaatse op de wachtlijst worden gezet. Niet afgehaalde kaarten worden 5 minuten voor aanvang van de voorstelling doorverkocht. Er bestaat dus vaak de kans dat u alsnog naar binnen kunt.

Algemene voorwaarden
De kaartverkoop voor The Family gebeurt door Theater Utrecht in eigen beheer – je kunt via ons winkelmandje op de website kaarten bestellen en afrekenen. De kaartverkoop voor onze andere voorstellingen (Hedda Gabler) in het land geschiedt via de theaters / speellocaties, je wordt doorgeleid naar het betreffende theater als je klikt op “koop kaartjes”. Het gecombineerd kopen van een kaartje voor zowel Hedda Gabler als The Family is dan ook helaas niet mogelijk. Klik hier de algemene voorwaarden.