GEZOCHT: jonge theatermakers, performers, dansers!

Theater Utrecht en DOX zijn op zoek naar jonge theatermakers, performers en dansers voor de Maakweek rondom Thuislozen! Meedoen? Lees hier meer over dit toffe project!

De Utrechtse gezelschappen Theater Utrecht en DOX werken intensief samen aan educatieprojecten voor, door en met jongeren. Eén van deze projecten is de Maakweek: een verdiepingsprogramma waarbij jonge mensen met professionals aan de slag gaan met thema’s uit de voorstelling en een eigen versie daarvan maken. In één week werken jonge theatermakers, performers en dansers in spe aan een geheel eigen interpretatie van het stuk, die als afsluiting gespeeld wordt in het decor van de voorstelling in de Stadsschouwburg Utrecht. Met diverse Masterclasses van professionele theatermakers, acteurs, performers en dramaturgen.

Voor de komende Maakweek rond de voorstelling Thuislozen van Theater Utrecht i.s.m. Adelheid Roosen / Zina (21 t/m 25 oktober 2018), zoeken we weer een groep aanstormende jonge theatermakers, performers en dansers! Lijkt het je leuk om deel te nemen? Meld je dan hier aan!