Permanent Destruction in Shelter Amsterdam

woensdag 06 juni 2018

Shelter Amsterdam is tijdens Over het IJ Festival de bijzondere locatie voor het festivalconcert PERMANENT DESTRUCTION van de Amsterdamse theatermaker Naomi Velissariou. Met deze cross-over performance voegt Shelter een nieuw hoofdstuk toe aan haar culturele programmering, naast de succesvolle clubavonden en samenwerkingen met diverse beeldend kunstenaars.

Shelter Amsterdam is een Amsterdamse haven voor kwaliteit dance muziek. Gebouwd rond het idee om een thuis te creëren voor doorgewinterde clubbers en enthousiaste nieuwkomers, zorgt Shelter Amsterdam voor een diverse clubervaring in de Nederlandse hoofdstad – met design, beleving en geluidskwaliteit voortdurend in het achterhoofd.

PERMANENT DESTRUCTION vormt een nieuw hoofdstuk in de culturele programmering van Shelter – de nachtclub heeft eerder al samengewerkt met onder andere Sandberg Instituut en Cinedans. De samenwerking met Naomi Velissariou, Theater Utrecht, Rudolphi Producties en C-Takt voor PERMANENT DESTRUCTION is een logische volgens de nachtclub: “een minimalistische, duistere dansvloer sluit immers naadloos aan bij de onstuimige emotionele belevingswereld van Velissariou en de compromisloze muziek van Maaskant”.

We kijken er naar uit om te spelen in Shelter Amsterdam!