Anne Faber Stipendium

maandag 04 december 2017

In januari 2018 lanceert Het Huis Utrecht, ter nagedachtenis aan hun geliefde collega het Anne Faber Stipendium. Met dit stipendium willen zij haar naam en ambitie positief laten voortleven, en tevens bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuwe generatie zakelijk leiders in de theater- en danswereld.

Het stipendium bedraagt €15.000 per jaar, startend met een investering door Het Huis Utrecht en verschillende Utrechtse partners. Hiermee wordt een parttime traineeship gefinancierd, bestaande uit coaching, een vaste werkplek en deelname aan het leiderschapsprogramma LinC Utrecht. Jaarlijks selecteert een commissie van deskundigen en familieleden van Anne één talentvol zakelijk leider die de toelage ontvangt.

Word begunstiger
Het is mogelijk om het Anne Faber Stipendium te steunen en het op die manier voor de toekomst te waarborgen door een bijdrage over te maken op IBAN NL78RABO0394413261 t.n.v. Het Huis Utrecht o.v.v. Anne Faber Stipendium.

Wil je op de hoogte gehouden worden na donatie stuur een e-mail naar [email protected] o.v.v. Anne Faber Stipendium. Hier kan je ook terecht voor nadere informatie over het steunen van het Anne Faber Stipendium.