Winactie: maak kans op een jaar lang Utrechts theater

donderdag 17 juni 2021

Samen met Stadsschouwburg Utrecht, Podium Hoge Woerd, Theater Kikker, De Dansers en Het Filiaal theatermakers bundelen we onze krachten voor de landelijke campagne "Theater. Mooier dan ooit". In dat kader bieden we een speciale winactie voor Utrechtse bewoners aan: win een jaar lang Utrechts theater. Dit om te vieren dat de theaters weer open zijn!

Kom dus weer genieten van die magische momenten. Dat geroezemoes voor de voorstelling. De verwondering bij een theaterstuk, dat kolkende applaus. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Het kan weer! Samen met de andere Utrechtse podia en gezelschappen staan we klaar om je met open armen (en gepaste afstand) te ontvangen.

Op vrijdagavond 18 juni om 20.00 uur klinkt er door het héle land de luidkeelse roep – middels diverse acties, muziek, theater, cabaret en anders – dat we blij zijn dat we weer open zijn. In Utrecht vieren we dat met deze speciale winactie. Hiermee kun je een bezoek winnen voor twee personen aan vijf verschillende voorstellingen van Utrechtse gezelschappen in elk van de deelnemende podia in de periode september 2021 tot juni 2022, als startschot voor een jaar lang theater!

Wat moet je ervoor doen?
Ga naar http://bit.ly/theatermooierdanooit. Raad welke foto bij welk theater/podium hoort en stuur de juiste antwoorden voor 2 juli in. De prijs, bestaande uit 5 x 2 vrijkaarten voor 1 persoon, wordt verloot onder de juiste inzendingen. In de week van 5 juli wordt de winnaar bekendgemaakt.

De voorstellingen waar kaarten voor te winnen zijn:
Koliek van Theater Utrecht in De Paardenkathedraal in september 2021
Verloren Dingen (7+) van Het Filiaal theatermakers in Fort Blauwkapel in oktober 2021
Terug van Troje van Theatergroep Aluin in Theater Kikker in december 2021
Toekomst van Werk van het Nieuw Utrechts Toneel in Podium Hoge Woerd in januari 2022
Hold Your Horses van De Dansers in Stadsschouwburg Utrecht in mei 2022
Keuze voor exacte datum gaat in overleg met de winnaar.

Theater. Mooier dan ooit.
Met de landelijke campagne Mooier dan ooit telden wij met de hele sector op een speciale manier af naar het moment dat alle theaters, poppodia, festivals en musea weer open mochten. En nu maken we maken je alvast warm voor je volgende (live) bezoek. Want dat wordt ongetwijfeld mooier dan ooit! Zie ook https://mooierdanooit.nl/.