NPO programma Theater 2020 aflevering Quake terugkijken

vrijdag 08 januari 2021

In het nieuwe TV programma Theater 2020 (door de makers van 2 meter sessies) van omroep NTR wordt theatermakers een podium geboden om hun werk te vertonen in deze tijden van Corona, waarin de theaters dicht zijn. Zo krijgen verschillende makers waaronder regisseur Casper Vandeputte (Immens, The Family) toch de mogelijkheid om hun werk te presenteren.

Casper Vandeputte en een deel van de cast van onze voorstelling Quake waren op 6 Januari te zien in aflevering 12 van Theater 2020. Deze aflevering stond volledig in het teken van Quake. Deze muzikale dansvoorstelling, over hoe golven uit het verleden doorwerken in het heden. Een samenwerking tussen Theater Utrecht en DOX. In deze aflevering word Casper geïnterviewd over het maakproces van deze bijzondere voorstelling, ook worden er fragmenten uit de voorstelling vertoond.

Kijk hier aflevering 12 over Quake terug op NPO start. De overige afleveringen zijn ook erg leuk om te bekijken, bijvoorbeeld aflevering 5 met Dieheleding, met wie wij de voorstelling in de klas Fokking Awkward maakten.