Fokking Awkward (de film) - nieuwe digitale voorstelling in de klas

woensdag 21 oktober 2020

Fokking Awkward is onze voorstelling voor het Voortgezet Onderwijs over seksualiteit, intimiteit, groepsdruk en de puberteit. De nieuwe speciale filmversie is nu door scholen te boeken als (coronaproof) digitale versie!

Op 15 maart 2020 moesten scholen worden gesloten vanwege covid-19, waardoor de tournee van onze schoolvoorstelling Fokking Awkward op losse schroeven kwam te staan. Ook toen de scholen weer open mochten, was onzeker of een voorstelling met acteurs in de klas wel gerealiseerd kon worden. Daarom zijn de makers van hiphopcollectief DIEHELEDING samen met Theater Utrecht & DOX weer teruggegaan naar het maakproces, waaruit Fokking Awkward (de film) is ontstaan. Eén die we vol trots presenteren!

Gewapend met groot scherm en 1 acteur in de klas worden scholieren meegenomen in deze digitale filmversie, in een wervelvind van theater en hiphopmuziek, waarbij ongemakken van de puberteit worden aangekaart. Het einde van de film wordt gezamenlijk door de klas bepaald.

Fokking Awkward - de film is nu door scholen te boeken en zal tot de zomer van 2021 worden aangeboden. Bekijk de trailer of kijk hier voor meer informatie.