Standplaats Utrecht geeft kijkje in de keuken

Vrijdag 21 juni geven Genevieve Murphy (performer-componist), Jan Fedinger (lichtontwerper) en DIEHELEDING (hiphop-theatercollectief) tijdens Standplaats serveert een eerste kijkje in de keuken van Standplaats Utrecht, de nieuwe plek voor talentontwikkeling van podiumkunstenaars in Utrecht. Ze openen de deuren van hoofdkwartier en thuisbasis Fort Blauwkapel voor het eerst voor publiek en laten zien waar ze aan werken.

Het programma bevat diverse presentaties met beeldende kunst, muziek, theater én een heerlijke maaltijd. Kom kijken, luisteren, eten en ervaren. Een mooie kans om nieuw werk te ontdekken en elkaar te ontmoeten. Denk aan zachte matrassen, flikkerende kaarsen en een dreunende bassline. Reis mee in de live-set met synthesizer en licht en verken de ruimtelijkheid van klank. Tickets kosten € 15 / € 10 (incl. maaltijd) en zijn verkrijgbaar via Het Huis Utrecht.

Twee jaar lang mogen wij dingen uitproberen, muziek en voorstellingen maken, workshops geven en vergaderen. We zijn dankbaar en gloeien van trots. Tot in de toekomst.” aldus DIEHELEDING. Samen met Genevieve Murphy en Jan Fedinger krijgen ze binnen Standplaats Utrecht twee jaar de kans om nieuw werk te ontwikkelen. Tussentijds zullen ze presentaties geven aan publiek en openen ze op verschillende momenten hun deuren voor kijkjes in de keuken. Bekijk de website www.standplaats-utrecht.nl voor meer informatie.