Theater Utrecht zoekt zielsverwanten

Binnenkort lees je hier meer over ons nieuwe ledenprogramma!
We zijn bezig met de ontwikkeling van het ledenprogramma in een nieuwe vorm. Tot die tijd kun je je hier nog gratis inschrijven en ontvang je een update zodra we van start gaan.

Wij zien het theater als dé plek om vrij te kunnen denken en te durven dromen over de wereld van morgen. Dat doen we graag samen. Sluit je daarom ook bij ons aan en word lid! Voor leden staan onze deuren altijd open. Geniet van exclusieve voordelen zoals toegang tot besloten repetities, ledenupdates, kijkjes achter de schermen, uitnodigingen voor premières en voorrang op kaartverkoop. Als het gaat om nieuws zit je als lid altijd ‘eerste rang’. Maar bovenal, ga met elkaar en ons in gesprek. Vul het formulier hieronder in.

Zakelijke partners en donateurs
Wij zoeken ook zakelijke partners en donateurs om projecten mede mogelijk te maken, zoals de ondersteuning van aanstormend jong talent en de uitbreiding van onze educatieve jongerenactiviteiten. Heb je interesse? Wij gaan graag in gesprek. Neem contact op met Anne Marie Hoogland, algemeen directeur via 030-2737300 of [email protected].

Nalaten
Laat je (een deel van) je erfenis na aan Theater Utrecht? Dan besteden we je nalatenschap daar waar het het hardste nodig is en de grootste artistieke en maatschappelijke impact heeft. Je kunt Theater Utrecht in je testament bijvoorbeeld benoemen tot erfgenaam, een legaat of een fonds op naam. Er is geen minimumbedrag om te kunnen nalaten; iedere nalatenschap is waardevol. We begrijpen natuurlijk dat nadenken over je nalatenschap vragen oproept. Wil je er meer over weten? Neem contact op met Anne Marie Hoogland, algemeen directeur via 030-2737300 of [email protected].

Bedankt voor je registratie!

  • {{error[0]}}