Kaartverkoop De Paardenkathedraal

Fijn dat we je weer mogen ontvangen in De Paardenkathedraal! De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en de artiesten staan hierbij voorop. We hebben daarom extra hygiënemaatregelen getroffen en vragen je om de anderhalvemeter-regel te respecteren. We volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM zodat we je op een veilige en gastvrije manier kunnen ontvangen.

Met de nieuwe maatregelen hebben we in De Paardenkathedraal ruimte voor maximaal 50 bezoekers. Je kunt reguliere kaarten of reguliere kaarten (naast elkaar) bestellen. Bestel alleen 'naast elkaar' kaarten als je volgens de coronamaatregelen zonder afstand naast elkaar mag zitten. De ontvangst zal wellicht anders zijn dan je gewend bent en misschien iets meer tijd in beslag nemen. Kom daarom op tijd. We zullen er alles aan doen om je een aangename en mooie theaterbeleving te bieden.

Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of bel ons! 030-2737300 en vraag naar Lenette Vlasman van kaartverkoop of stuur een mail naar [email protected].

VEELGESTELDE VRAGEN
Coronamaatregelen tijdens je bezoek aan De Paardenkathedraal

Hoe gaat je bezoek in De Paardenkathedraal eraan toe op anderhalve meter afstand? Welke maatregelen zijn er getroffen en waar kan je rekening mee houden? Dat lees je hieronder in de veelgestelde vragen.

Naast wie mag ik zitten in de zaal?
Personen die gezamenlijk een huishouden voeren of een sociale eenheid vormen, zoals een gezin, partners of huisgenoten kunnen naast elkaar zitten in de zaal – bestel een duoplaats. Bezoek je de voorstelling met iemand waar je afstand van moet houden, bestel dan solo-plaatsen. Alleen zo kunnen wij ervoor zorgen dat we in de zaal voldoende afstand kunnen bewaren.

Waar zit ik straks in de zaal?
We hebben de gebruikelijke tribune vervangen door stoelen om meer ruimte te creëren. Je koopt een ongeplaceerd kaartje. Voor aanvang van de voorstelling krijg je een plekje in de zaal toegewezen. Tussen alle plekken zit minstens 1,5 meter afstand.

Kan ik aan de deur een kaartje kopen?
Nee, je kan je kaartje alleen online bestellen via onze website. Kom je er niet uit, bel ons, dan helpen we je! 030-2737300 en vraag naar Lenette.

Welke maatregelen zijn er genomen zodat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden?
We hebben maatregelen genomen waardoor onze bezoekers, ons personeel en onze artiesten minimaal 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Enkele van deze maatregelen zijn:
1 Er zijn aangepaste routes gecreëerd waardoor je met zo min mogelijk oponthoud naar de plek in de zaal geleid wordt;
2 Alle stoelen hebben altijd een afstand van minimaal 1,5 meter; je zit alleen direct naast iemand uit je eigen huishouden of sociale eenheid, zoals een gezin, partners of huisgenoten. Bezoek je de voorstelling met iemand uit een ander huishouden, bestel dan solo-plaatsen
3 Bij de ingang vindt een checkgesprek plaats om te bepalen of je bezoek een risico oplevert.
4 We leven de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM na. Er is in ons theater desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes aanwezig.

Hoe lang van tevoren is De Paardenkathedraal geopend?
De deuren van het theater gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. De ontvangst zal wellicht anders zijn dan je van ons gewend bent en misschien iets meer tijd in beslag nemen. Gelieve daarom uiterlijk 15 min voor aanvang aanwezig te zijn, in verband met de speciale looproutes en afstand houden duurt het langer voordat iedereen op zijn plek zit.

Is de bar geopend?
Ja, en je kunt je drankje meenemen de zaal in. Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen.

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik heb gezondheidsklachten of een huisgenoot met koorts op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?
Als je last hebt van onderstaande klachten op de dag van de voorstelling, dien je dat uiterlijk voor 12.00 uur ’s middags te laten weten via [email protected]. Dan kunnen wij je kaartje nog aan iemand anders verkopen. Je kunt je kaartje omruilen voor een andere voorstelling in De Paardenkathedraal of een tegoedbon.
1 Heb je verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38 graden Celsius)? Blijf thuis!
2 Heb je verkoudheidsklachten en koorts (boven 38 graden Celsius) en/of benauwdheid? Blijf thuis, en dat is ook van toepassing op huisgenoten

Zijn er aangepaste huisregels in het theater?
Er zijn enkele huisregels waar je rekening mee moet houden. Voordat je naar binnen gaat, vragen we je in te checken voor je gegevens en een gezondheidscheck (enkele vragen via je telefoon), toon vervolgens het groene scherm bij de kassa. Daarna ga je langs de kassa om je eticket te scannen, vervolgens loop je langs de bar om je drankje te pakken (dit wordt geturfd op een kaart), en daarna word je een plaats toegewezen in de zaal. Je jas en tas neem je mee. Na afloop blijf je zitten tot je onder begeleiding de zaal kan verlaten en je drankje kan afrekenen bij een van onze medewerkers.

Kan ik gebruikmaken van het toilet?
Ja, deze bevindt zich op de eerste verdieping, er is een looproute. Maar probeer toiletgebruik tot een minimum te beperken. De toiletten worden grondig gereinigd.

Kan ik voorafgaand aan de voorstelling ergens dineren?
In de directe omgeving van De Paardenkathedraal zit restaurant Goesting en restaurant Whakamarie. Check hun websites voor meer informatie en reserveringen.

Is De Paardenkathedraal nog steeds rolstoeltoegankelijk?
Ja, ons theater is nog steeds rolstoeltoegankelijk. Gelieve vantevoren door te geven per mail aan [email protected] indien je met een rolstoel komt o.v.v. je naam, titel voorstelling en of je met een of twee personen komt. Dan zorgen wij voor een goede plek.

Kan ik mijn handen desinfecteren?
Ja, de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Er staat een desinfectiepaal bij de ingang en in de toiletten kan je gebruikmaken van desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes.

Is er een gezondheidscheck bij binnenkomst?
Ja, bij de ingang worden onderstaande vijf vragen gesteld, indien je een van de vragen met ja beantwoordt kan je de voorstelling niet bezoeken en word je verzocht je kaarten in te wisselen voor een andere voorstelling of tegoedbon.
1 Had je een of meerdere van deze klachten in de afgelopen 24 uur?
Hoesten / Neusverkoudheid / Koorts vanaf 38 graden / Benauwdheidsklachten
2 Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3 Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld?
4 Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
5 Ben je in thuisisolatie, omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

Is de garderobe geopend?
Nee, je kan je jas meenemen naar de zaal en over je stoel hangen. De stoelen worden elke avond gereinigd.

Als je nog iets wil vragen, helpen we je graag verder, 030-2737300 of [email protected].