Kaartverkoop De Paardenkathedraal

Fijn dat we je weer mogen ontvangen in De Paardenkathedraal! De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, medewerkers en de artiesten staan hierbij voorop. We hebben daarom extra hygiënemaatregelen getroffen en volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM zodat we je op een veilige en gastvrije manier kunnen ontvangen.

Met de nieuwe maatregelen (inclusief het gebruik van het coronatoegangsbewijs) hebben we in De Paardenkathedraal ruimte voor maximaal 100 bezoekers.

Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen hieronder of bel ons! Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 030-2737300 of [email protected].

VEELGESTELDE VRAGEN
Coronamaatregelen tijdens je bezoek aan De Paardenkathedraal

Hoe gaat je bezoek in De Paardenkathedraal eraan toe met het gebruik van het coronatoegangsbewijs? Welke maatregelen zijn er getroffen en waar kan je rekening mee houden? Dat lees je hieronder in de veelgestelde vragen.

Hoe zit het met onderling afstand houden?
Bij activiteiten en voorstellingen mét coronatoegangsbewijs hoeft er geen afstand gehouden te worden. Wij vragen je bij binnenkomst uw Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Het Coronatoegangsbewijs kun je als volgt verkrijgen:

TESTBEWIJS - Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. Via https://www.testenvoortoegang.org/ maak je een afspraak voor een coronatest bij een aangesloten testlocatie in uw buurt.

VACCINATIEBEWIJS - Bewijs van een volledige coronavaccinatie met een vaccin dat door het EMA is goedgekeurd. Vanaf 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig bent gevaccineerd.

HERSTELBEWIJS - Een bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Op de site van de Rijksoverheid kun je terecht voor de stappen die je dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Wat gebeurt er bij binnenkomst?
Bij de ingang van De Paardenkathedraal wordt je QR-code gescand. Dit is je geldige coronatoegangsbewijs. Deze QR-code toon je ofwel op je telefoon in de CoronaCheck-app of heb je thuis al geprint via CoronaCheck.nl.

Vergeet bij je bezoek je legitimatiebewijs niet. Onze medewerker vergelijkt de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegevens in het Coronatoegangsbewijs.

Hoe lang van tevoren is De Paardenkathedraal geopend?
De deuren van het theater gaan 30 minuten voor aanvang van de voorstelling open. De ontvangst zal wellicht anders zijn dan je van ons gewend bent en misschien iets meer tijd in beslag nemen. Gelieve daarom uiterlijk 15 min voor aanvang aanwezig te zijn.

Ik heb een kaartje gekocht, maar ik heb gezondheidsklachten of een huisgenoot met koorts op de dag van de voorstelling. Wat moet ik doen?
Als je last hebt van onderstaande klachten op de dag van de voorstelling, dien je dat uiterlijk voor 12.00 uur ’s middags te laten weten via [email protected] Dan kunnen wij je kaartje nog aan iemand anders verkopen. Je kunt je kaartje omruilen voor een andere voorstelling in De Paardenkathedraal of een tegoedbon.

Is de bar geopend?
Ja! Het is alleen mogelijk om met PIN te betalen.

Is de garderobe geopend?
Ja.

Kan ik mijn handen desinfecteren?
Ja, de algemene hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. Er staat een desinfectiepaal bij de ingang en in de toiletten kan je gebruikmaken van desinfecterende handgel, zeeppompjes en papieren handdoekjes.

Is De Paardenkathedraal nog steeds rolstoeltoegankelijk?
Ja, ons theater is nog steeds rolstoeltoegankelijk. Gelieve vantevoren door te geven per mail aan [email protected] indien je met een rolstoel komt o.v.v. je naam, titel voorstelling en of je met een of twee personen komt. Dan zorgen wij voor een goede plek.

We helpen je graag verder met verdere vragen! Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via 030-2737300 of [email protected].