Lezersactie Fabulous Mama

Duik in een andere wereld!

De Kleine Zeemeermin (8+) is een theaterfeest vol diepzeeanimaties, liedjes en livemuziek voor de hele familie. Duik samen in de onderwaterwereld van Annebel en haar vrienden! In zijn beroemde sprookje De Kleine Zeemeermin vertelt Hans Christian Andersen een verhaal over volwassenwording, groei en verlangen. In de eigentijdse bewerking van Theater Utrecht is zijn betoverende vertelling het verhaal van de veertienjarige Annebel. Ze ontmoet de meest wonderlijke wezens en beleeft allerlei avonturen. Maak net als Annebel kennis met Mattie, de Zeekoning, de prins genaamd Prins, Cousteau, Puffer, Mimi Jabila, TAFKAM (The Artist Formerly Known As Moby) en natuurlijk de Zeeheks! Zal Annebel haar stem opgeven om te kunnen dansen met de Prins?

Lees hier meer over de voorstelling.

Lezersactie Fabulous Mama
Ontvang 5 euro korting op een volwassenkaartje en 2,50 op een kinderkaartje. De korting is alléén geldig op zondag 19 en maandag 20 december 2021 in de Stadsschouwburg Utrecht.

De actieprijzen zijn dan € 21,50 (1e rang), € 17,50 (2e rang), € 11,50 (3e rang) en € 7,50 voor kinderen.

Om deze korting te verzilveren voer je de kortingscode fabulouszeemeermin in bij het kopen van je kaartje op zondag 19 december of maandag 20 december.

Tot ziens in het theater!

PS: heb je de leuke kidswebsite van De Kleine Zeemeermin als gezien? Vol leuke filmpjes, merchandise en een onderwatergame: www.dekleinezeemeermin.theater